Web Statistics Почетна - Burevesnik
Macedonian Albanian English

Црногорска али и српска јавност никако да сазна дуго година скривану тајну великих пријатељa и бизнис ...

Република Македонија, земја кандидат за членство во ЕУ „што чека датум„ и никако да го дочека, има МИЗЕРНА ...

Писмени и ориентирани кон бизнис, млади луѓе од Македонија прават обиди да заработат малку повеќе отколку ...

Случајот од 2008 година неуспешно е прикриен и уште понеуспешно покриен, за да може да напредува тогашниот ...

U toku jučerašnjeg dana, nakon prvih vesti da je u Makedoniji izvršen pokušaj državnog udara, mediji sa Balkana (pozitivni izuzetak je Al Jazeeira) i mnogi drugi iz evropskih zemalja su većinom ...

Црногорска али и српска јавност никако да сазна дуго година скривану тајну великих пријатељa и бизнис ...

Република Македонија, земја кандидат за членство во ЕУ „што чека датум„ и никако да го дочека, има МИЗЕРНА ...
ПОВЕЌЕ