Web Statistics Почетна - Burevesnik
Macedonian Albanian English

Kiparska odiseja Lilje Petrović je priča o prevari, dugovanjima, bežanja pred prevarenima i bega u Grčku. Ostala je dužna i u ružnom sećanju mnogima, bavila se raznim prevarama, dužnici su je ...

За мене 13. Февруари 2008 е ден кога се роди македонското автохтоно СВАРОВСКИ судство и обвинителство. Тоа е ...

Екс пратеникот на ВМРО ДПМНЕ, Васко Наумовски помина низ вистинска голгота и претрпе секакви страдања ...

Претстојните локални избори се шанса да заврши агонијата на жителите од општината Чучер Сандево, сместена ...

Црногорска али и српска јавност никако да сазна дуго година скривану тајну великих пријатељa и бизнис ...

Kiparska odiseja Lilje Petrović je priča o prevari, dugovanjima, bežanja pred prevarenima i bega u Grčku. Ostala je dužna i u ružnom sećanju mnogima, bavila se raznim prevarama, dužnici su je ...

За мене 13. Февруари 2008 е ден кога се роди македонското автохтоно СВАРОВСКИ судство и обвинителство. Тоа е ...
ПОВЕЌЕ