Web Statistics Почетна - Burevesnik
Macedonian Albanian English

На текстот ,,Хигиеничарката од Битола,,, објавен овде во недела 12 август о.г., стигна реакција од извршителката ...

На мој повик на ФБ да ми пишете кој е и каде е денес Софроније Миладиновски, добив над 30-тина баш содржајни и ...

Екстремно е напнато во ТЕЛЕКОМ. Назим Буши под незаконски надзор ги ставил сите вработени. Го бара кртот кој ...

На текстот ,,Хигиеничарката од Битола,,, објавен овде во недела 12 август о.г., стигна реакција од извршителката ...

На мој повик на ФБ да ми пишете кој е и каде е денес Софроније Миладиновски, добив над 30-тина баш содржајни и ...
ПОВЕЌЕ