Web Statistics Тагови - Burevesnik
Macedonian Albanian English

Ехо

 • Голи Оток во ,,Бардовци,,

  Ова е сведоштво на инспектор од УБК, еден од неколку десетини неистомисленици, непослушници и неподобни за директорот Сашо Мијалков. Поминал низ специјален третман во импровизиран затвор сред

  ...
 • Наџински насилно до втор мандат

  До каде, поточно до кое дно оди политичкото и физичкото насилство на ВМРО ДПМНЕ, кристално јасен пример е Берово. Штета е штоа немаат срам, а немаат поради дивјачката бескрупулозност што ја

  ...
 • ПЕТРОВСКИ: Зоране, не трескај глупости!

  Веднаш по објавувањето на продолжението на текстот посветен на погибијата на Никола Младенов, од делот на текстот „Ало Велес! Ало Телеком“ кој има индиректна врска со загинатиот основач и новинар

  ...
 • РЕАГИРАЊЕ: И по предавник предавник...

  Потикнат од последниот натпис на Тони Трифуновски Седек во прилог на расветлување на вистината и на последните случувања во Карпош уште неколку информации: Во смисла на продолжениот рок за

  ...
 • Чавков е свртничар на криминалот кон слеп колосек

  По заминувањето на директорот на БЈБ Љупчо Тодоровски во незаслужена и присилна пензија, за упразнетото високо функционерско место во хиерархијата на МВР не седна генерал Горан Стојков (како што

  ...
 • „Две солзи„

  Град Охрид тргува со несреќата на своите граѓани. Охриѓани, опиени под власт на екс градоначалникот Аце Петрески, немајќи каде поради фактот дека нема резервни гробишта, своите починати ги

  ...
 • „Нормален ли си, брат!?„

  Јохан Тарчуловски, денес хашки затвореник и за многумина македонски херој, го помина трнливиот пат од некогашното обично момче од Љубанци, случајно влетано во полиција со посредство на црквени

  ...