Web Statistics Ексклузивно - Burevesnik
Macedonian Albanian English

Рударите/копачи од РЕК Битола на премиерот му пишале писмо...

Година и два месеца по парламентарните избори 2016, седум и пол месеци по изборот на актуелната влада, Никола Груевски сеуште ја контролира администрацијата на владата. Мојот извор тврди дека тоа се случува во договор помеѓу Заев и Груевски...

Криминалецот Илчо Ѓорѓиоски Рошави, тип кој лажно се претставува како претседател на ФФМ, денес точно напладне направи нов скандал. Го намести претседателот на УЕФА, Словенецот Александар Чеферин...

Во петокот, на 9 февруари и оваа извршна власт на ,,свечен,, начин, преку МАЛМЕД зачекори во континуираниот криминал на веледрогеријата Др Пановски...

Во село Брест, гранично кон Косово, ,,прославено,, со Танушевци од време на почетокот на воениот конфликт 2001 година, се случуваат неубави работи. Стигна писмо од таму...

Полека, со помош на извори од СВР Куманово и СВР Крива Паланка, го составив целиот мозаик на местењето на сообраќајната несреќа близу Куманово во која животот го загуби Петар Милошевски... 

Социјалдемократската криминална реанимација на упропастеното македонско здравство, во режија на Рамила Шекеринска, продолжи со несмалено темпо.

Не застанува ,,гагата,, во Центарот за управување со кризи. В. Д. директорот Агрон Буџаку се грижи да не се прекине традицијата и континуитетот од минатата деценија.

ПОВЕЌЕ