Web Statistics Ексклузивно - Burevesnik
Macedonian Albanian English

Криминалот во ТЕЛЕКОМ нема лимит, само небото му е лимит на ова крадење. Фамилијата што беше на власт до пред една година, а нивни остатоци уште владеат, смислила ,,аутсорсинг,, систем за крадење. Изумот е на ФАМИЛИЈАТА, потписот е на ЖАРКО ЛУКОВСКИ...

Разграбувањето на имотот на граѓаните во ТЕЛЕКОМ (ги лажат обичните смртници дека се сопственици), во режија на коалицијата ВЛАДА & ДОЈЧЕ ТЕЛЕКОМ, продолжува со несмалена жестина. Во игра се и реставрирани дрвени палети, некогаш отпадни, денес модерни за склопување деловен мебел и ,,перење пари,,...

Организирано ограбените сопружници Бранко и Савета, после подолго соочување со јаки промотери на организиран криминал од Струмица, поднесоа тужба против Република Македонија за надомест на штета. Република Македонија ги штити, брани и им дава сила и моќ на ограбувачите на наследството на покојниот Пављо Филчев. Вооружени се со моќ од РМ како судии, обвинители, извршители, адвокати и теренски извршители.

По детонацијата на вториот пакет ,,бомби,,, во февруари 2015 година, во изведба на тогашниот лидер на опозицијата Зоран Заев, во Телеком и во МВР, тогаш раководена од Гордана Јанкулоска, настанала паника по што е реагирано промптно...

Винарија Езимит, Езимит Холдинг, Езимит вино, се штипски компании и штипски бренд, поврзани со Зоранчо Митровски викан Чили, мистериозен бизнисмен кој ептен ретко се појавува во јавноста, освен кога баш мора.

По неодамнешното интервју за Буревесник на др Жан Митрев и по детално преслушување на кажаното, со своја реакција се јави пациентот Шаип Јашари. Неговата писмена реакција ја имате во продолжение...

Она што беше најавувано со полушепот, а полугласно коментирано во ноември минатата година, во првите два месеци на оваа година се остварува, ова e година на апсолутен триумф на веледрогеријата ,,др Пановски,, и нивното семејство. Само се чекаше Арбен Таравари да замине, Венко Филипче да дојде...

Агенцијата за електронски комуникации е само егземплар како стојат работите во јавната администрација на Република Македонија. Слично или исто е во сите останати буџетски установи...

Бомбите на опозицијата и проектот ,,Вистината за Македонија,, детонирани во февруари 2015 резултираа со владина коалиција ДУИ, ДПМНЕ, СДСМ и Зоран Заев...

Клучна трансакција за да се роди ,,Мала Богородица,,, па да се изроди во ,,Систина,, и да се престори во монструм викан ,,Аџибадем Систина,,, се случи на 17 јули 2007 година...

ПОВЕЌЕ