Web Statistics Никогаш извини! - Burevesnik
Macedonian Albanian English

На текстот ,,Хигиеничарката од Битола,,, објавен овде во недела 12 август о.г., стигна реакција од извршителката од Оптичари, битолско, Николина Иванова. Нејзината реакција ја објавувам подолу, онака како што ми е испратена во оригинал. Бара извинување кое нема да го добие, најавува тужба која со нетрпение ја очекувам...

Подготвил: Зоран Буревесник Божиновски

                                                                                     (продолжува)