Web Statistics Burevesnik - Burevesnik
Macedonian Albanian English

Во време кога крадците по Скопје биле реткост и секој поискусен МИЛИЦАЕЦ ги знаел на памет нивните имиња, презимиња и прекари, во време на СФРЈ, во време на чесна, ефикасна и превентивна политика и МИЛИЦИЈА, Драган Павловиќ се „истакнал„ со ТЕШКА КРАЖБА. 

За да го отргнам од заборав тој битен момент во неговата богата кариера, го објавувам овој доказ. Проценив дека не треба многу објаснување и некоја посебна и детална експликација. Педантната МИЛИЦИЈА све прецизно нотирала. Драган Павловиќ, денес доктор на науки и некаков благонадежен професор, во неговата рана младост почнал со тешки кражби и бил притваран заради тоа. Во неговото актуелно друштво, денес моќно и владејачко, вооружено со слични титули како него - ова е баш силна референца...

  • Креирано на: 21.01.2013
  • Прегледано: 180.697